Summer in USA

Un salut pentru-nceput !

Găsiți aici un link ce vă direcționează către articolele de pe acest blog cu privire la programul work&travel. Și acum, o scurtă introducere 🙂

Dragii mei cititori, vara aceasta am avut șansa să călătoresc în SUA cu ajutorul programului work&travel, un program pentru studenți în care muncești (ca un erou) pe perioada verii, dar care îți dă posibilitatea să strângi bani (pot zice ca mai mulți decât un student obișnuit ar putea strânge în 2 ani cu un salariu minim pe economie – deci destul de bine, aa ? :>).

Stop ! Nu va gândiți că m-am îmbogățit, că știți voi vorbea aceea “easy coming, easy going” (regula aplicându-se, din păcate, cu strictețe, și în cazul meu) . Cu toate acestea, noroc că omul  e optimist de la natura și se consolează cu amintirile frumoase.

Astfel, m-am hotărât să îmi fac un blog

  • în memoria banilor « investiți »..##oftat
  • bineînțeles – de consolare
  • dar și datorită « interogatoriilor »la care am fost supusă, (ce începeau cu binecunoscuta întrebare « No…și cum o fost în State ? ») interogatorii la care din păcate nu reușeam să răspund cum aș fi vrut, decât dacă mi-aș fi alocat pentru explicație, să zicem…câteva zile.

Long story short. În mod constant, voi posta pe blog un articol cu privire la experiența mea , în care vă voi dezvălui ce implică cu adevărat programul menționat anterior.

Mulțumesc că mă urmăriți și sper să vă ajute blogul în a vă decide dacă vreți sau nu să vă trăiți propriul vis american ! 🙂

1461773_1435528833333415_409473859_n - Copy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s