D’ale Businessului

Am 3 lucruri de mărturisit în acest context!

1. Visul meu de mică a fost să devin o femeie de afaceri de succes (și nu doar pentru că-mi plăcea cum sună)!

2. L-am copiat pe Caragiale în exprimarea folosită pentru a denumi categoria, dar sunt prima care a folosit această expresie în mediul online (informație aflată din surse sigure: un search pe Google :>)

3. Mă pasionează enorm domeniul marketingului și antreprenoriatului -> motivul pentru am creat această categorie pe blog fiind unul foarte logic și natural – contaminarea voastră cu acest microb ! Exagerezz ! Puteți citi în continuare liniștiți ! Vreau doar să imi acordați permisiunea de a vă însoți la o plimbare în lumea plină de farmec a antreprenoriatului, pe parcursul căreia vă voi destăinui câteva secrete din cea a marketingului.

Studiind marketingul în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și fiind deja obișnuită cu enunțarea definițiilor, voi trece rapid în revistă câteva dintre ele :

Definiția Marketingului:

a. varianta teoretică – un proces social și managerial prin care indivizi sau grupuri de indivizi obțin ceea ce le este necesar și își doresc prin crearea, oferirea și schimbul de produse și servicii având o anumită valoare (def. dată de de Philip Kotler, supranumit și « Părintele marketingului modern ») ;

b. varianta haterilor – modalitate de manipulare a maselor ;

c. varianta ce o prefer eu – arta și știința de a vinde ;

Definiția Antreprenoriatului:

a. varianta teoretică – un proces prin care indivizi și grupuri mobilizează un ansamblu unic de resurse pe care le utilizează pentru a crea valoare și a exploata oportunitățile existente pe piață ;

b. varianta haterilor – bișniță;

c. varianta ce o prefer eu – modalitate de a deveni propriul șef în viață;

and now, let’s get back to business! -> Găsiți aici un link ce vă direcționează către articolele de pe acest blog cu privire la domeniul businessului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s